Tilbud!

Woolf Laks – Tyggeben 6 stk. sampak – Large

210.00 kr.

& gratis fragt

Woolf Laks Tyggeben er den perfekte snacks til din hund. Denne 6-pakke indeholder store tyggeben, der har en cremet lakseindpakning og et hårdt tyggehippo-skaller indeni, der er godt for din hunds tænder og tandkød. Disse lækre tyggeben er lavet af 100% naturlige ingredienser, der er godkendt af veterinærer, og er fri for kunstige smagsstoffer. Det er et godt alternativ til almindelig slik, der ikke er godt for din hunds helbred. Woolf Laks Tyggeben er det ideelle valg for sunde, sjove snacks til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724502126516288 Kategori:

Woolf Laks – Tyggeben er lavet for at give din hund en sund og naturlig tyggeoplevelse. Det er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser, herunder laks, der er rig på proteiner og sunde fedtstoffer. Tyggebenerne er kraftfulde, men alligevel bløde og lette at tygge og holde på. De er godkendt af veterinærer og er fri for kunstige farvestoffer og tilsætningsstoffer.

Pakken indeholder 6 stykker store tyggeben, der er skabt specielt til større hunde, og de har en konsistens, der er skræddersyet til store hunde. Tyggebenerne er lavet af naturlige, økologiske ingredienser, og de indeholder ikke hvede, gluten eller farvestoffer. De er også rige på smag, så din hund får en lækker smagsoplevelse.

Woolf Laks – Tyggeben er perfekte til at give din hund et sundt og sikkert tyggelegetøj, og de hjælper også med at holde din hunds tænder og tandkød rene. De er et godt alternativ til kødben og andet tyggelegetøj, som har en tendens til at være usundt og farligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Woolf Laks – Tyggeben 6 stk. sampak – Large”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Woolf Laks - Tyggeben 6 stk. sampak - LargeWoolf Laks – Tyggeben 6 stk. sampak – Large
210.00 kr.

Tilføj til kurv