Vitakraft – VitakraftCrispy Crunch med And & Aronia bær kattegodbid

15.00 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Crispy Crunch med And & Aronia bær kattegodbid på danish er et lækkert, let og crunchy godbid til din hund. Denne godbid indeholder en god blanding af and, aronia bær og danish, der alle sammen giver en lækker smag og konsistens. Den er fyldt med næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der styrker din hunds immunforsvar og hjælper med at holde den sund og glad! Godbidderne er også glutenfri, så du kan være sikker på, at den er skånsom mod din hund. Din hund vil elske Vitakraft Crispy Crunch med And & Aronia bær kattegodbid på danish!

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200090784073 Kategori:

Vitakraft Crispy Crunch med And & Aronia bær er den perfekte godbid til din kat. Den er fyldt med nærende ingredienser der giver en velsmagende og sund snack til katten. Den er lavet af korn, der er krydret med and og Aronia bær, som er rig på antioxidanter. De cremede klumper er lette at tygge og er lavet af naturlige ingredienser, så din kat kan nyde den sunde snack. Den er også fri for kunstige smagsstoffer, så du kan være sikker på, at din kat får noget sundt og lækkert. Vitakraft Crispy Crunch er den perfekte snack til din kat, og den vil ikke kun give dem en velsmagende snack, men også give dem næringsstoffer og antioxidanter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – VitakraftCrispy Crunch med And & Aronia bær kattegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - VitakraftCrispy Crunch med And & Aronia bær kattegodbidVitakraft – VitakraftCrispy Crunch med And & Aronia bær kattegodbid
15.00 kr.

Tilføj til kurv