,

Vitakraft – Vitakraft Poésie® Délice Junior med kylling I sovs vådfoder til kat

8.95 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Poésie® Délice Junior med kylling I sovs vådfoder til kat er et godt valg for et sunt og velsmagende måltid til katte. Det er en komplet og balanceret diæt, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som katten har brug for. Det er beriget med calcium og taurin for at sikre optimal sundhed og velvære. Vådfoderet er lavet med kylling i sovs og smagfulde grøntsager for ekstra velsmag. Det er let fordøjeligt og hjælper med at holde kattens fordøjelsessystem sundt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200333476027 Kategorier: ,

Vitakraft Poésie® Délice Junior med kylling I sovs er et lækkert vådfoder til katte. Det består af yderst velsmagende kylling i sovs, der er fuld af den mest nærende og næringsrige ernæring, som din kat har brug for. Det indeholder høj kvalitet kylling, der er fuld af proteiner til at styrke og støtte kattens muskelmasse og skelet. Derudover er der tilsat et komplet spektrum af vitaminer og mineraler, der hjælper med at sikre, at din kat får den optimale ernæring. Poésie® Délice Junior er fuld af naturlige ingredienser, som er velsmagende og let fordøjelige. Det er også frit for tilsætningsstoffer og kunstige smagsstoffer, så du kan føle dig sikker, når du fodrer din kat med dette produkt. Det er det perfekte måltid til at give din kat den næring, den har brug for, samtidig med at den nyder den velsmagende kylling i sovs.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – Vitakraft Poésie® Délice Junior med kylling I sovs vådfoder til kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - Vitakraft Poésie® Délice Junior med kylling I sovs vådfoder til katVitakraft – Vitakraft Poésie® Délice Junior med kylling I sovs vådfoder til kat
8.95 kr.

Tilføj til kurv