,

Vitakraft – Vitakraft Poésie® Délice Junior med kalkun junior vådfoder til kat

8.95 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Poésie® Délice Junior er et sundt og lækkert vådfoder til katte og unge hunde. Det er lavet af økologisk kalkun og indeholder kun naturlige ingredienser. Det er fyldt med næringsstoffer, som bidrager til en sund vækst og udvikling af kæledyret. Foderet er letfordøjeligt og indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler for at give kæledyret den bedste ernæring. Det er beriget med økologiske urter, som hjælper med at styrke immunforsvaret og fremme god fordøjelse. Produktet er 100% naturligt og fri for kunstige smags- og konserveringsmidler.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201630833215 Kategorier: ,

Vitakraft Poésie® Délice Junior er et lækkert vådfoder til katte, der er specielt udviklet til at give dit kæledyr det bedste. Det er et højkvalitetsfoder, der er rigt på proteiner fra kalkun og lavet med økologisk frugt og grønt samt vitale næringsstoffer. Foderet er beriget med tilsatte vitaminer og mineraler for at styrke dit kæledyrs immunforsvar og øge energiniveauet. Den lækre smag af kalkun vil gøre måltiderne mere spændende, mens det bidrager til en god fordøjelse og øger appetitten. Vitakraft Poésie® Délice Junior er en perfekt diæt til katte, der ønsker et sikkert foder og en velsmagende oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – Vitakraft Poésie® Délice Junior med kalkun junior vådfoder til kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - Vitakraft Poésie® Délice Junior med kalkun junior vådfoder til katVitakraft – Vitakraft Poésie® Délice Junior med kalkun junior vådfoder til kat
8.95 kr.

Tilføj til kurv