Vitakraft – Vitakraft Fish Stick Laks Hundegodbid Beef stick

6.00 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Fish Stick Laks Hundegodbid er en lækker snack til din hund. Den er fremstillet af laks og oksekød og er beriget med vitaminer og mineraler. Den er let og crunchy og en godbid som din hund vil elske. Den er perfekt til at træne og belønne din hund. Den er let at bide og smager dejligt. Det er et sundt og nærende alternativ som vil glæde din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200622223182 Kategori:

Vitakraft Fish Stick Laks Hundegodbid Beef Stick er en lækker snack til hunde, der er lavet af kvalitetsingredienser. Den er fyldt med lækker laks og oksekød, der er kombineret med hønsekød og æg for at give den det bedste smagsløft. Den er også danskfremstillet og glutenfri, så du kan være sikker på, at den er sikker at give til din hund. Den er også rig på proteiner og andre næringsstoffer, så den vil hjælpe med at holde din hund frisk og sund. Den er også let at tygge, så du ikke behøver at bekymre dig om, at din hund har problemer med at tygge den. Det er den perfekte snack til din hund, hvis du leder efter noget, der er sundt og velsmagende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – Vitakraft Fish Stick Laks Hundegodbid Beef stick”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - Vitakraft Fish Stick Laks Hundegodbid Beef stickVitakraft – Vitakraft Fish Stick Laks Hundegodbid Beef stick
6.00 kr.

Tilføj til kurv