Vitakraft – Vitakraft Dental Stick 3in1, S, 5-10 kg hundetyggeben

59.95 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Dental Stick 3in1, S til 5-10 kg hunde er et tyggeben, der er specielt designet til at rense og styrke din hunds tænder. Den er lavet af økologisk korn og er fyldt med vitaminer og mineraler, som hjælper med at styrke tandkødet. Dens unikke form hjælper også med at massere tandkød og reducere tandplak. Den er også lavet med et særligt “No-Stick”-design, så den ikke sætter sig fast på tænder eller tandkød.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201042877985 Kategori:

Vitakraft Dental Stick 3in1 er et fantastisk tandplejeprodukt til hunde i alderen 5-10 kg. Det er en unik 3-i-1 tandpleje-tyggeben, der er specielt designet til at rense tænder, styrke kæberne og friske ånden. Det er lavet af 100% naturlige ingredienser og er særligt velsmagende for hunde. Sticken har et fint groft mønster på overfladen, som giver en god effektiv rengøring af tænderne. Den indeholder også naturlige ingredienser som kamille og fennikel, som hjælper med at styrke kæberne og friske ånden. Sticken er meget let at anvende og kan bruges dagligt, så din hund kan have en sund og stærk mundhygiejne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – Vitakraft Dental Stick 3in1, S, 5-10 kg hundetyggeben”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - Vitakraft Dental Stick 3in1, S, 5-10 kg hundetyggebenVitakraft – Vitakraft Dental Stick 3in1, S, 5-10 kg hundetyggeben
59.95 kr.

Tilføj til kurv