Vitakraft – Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost 70g hundegodbid

19.00 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost er en lækker 70g hundegodbid fra Vitakraft. Den er lavet med lækre, kvalitets ingredienser, der inkluderer kød og ost, og er specielt designet til at give din hund et lækkert, nærende snack. Den er fremstillet uden kunstige smagsstoffer og farvestoffer, så du kan være sikker på, at du giver din hund en sund snack. Den kan nydes som en mellemmåltid eller som et sundt alternativ til en godbid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200694220385 Kategori:

Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost er en lækker, sund og velsmagende godbid til din hund. Den er fremstillet af højkvalitets kød og ost, som er beriget med vitaminer og mineraler, for at give din hund et godt helbred. Godbidderne er krydret med et let strejf af gourmet krydderier, som gør det til et lækkert snack. De små, bløde, let tyggbare godbidder er ideelle til hunde af alle størrelser og aldre. De er lette at dele op og kan gives som en velfortjent belønning. Hver pakke indeholder 70g godbidder, og der er derfor nok til at forkæle din hund. Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost er en god måde at give din hund den næring den har brug for og samtidig give den den lækre smagsoplevelse den fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost 70g hundegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost 70g hundegodbidVitakraft – Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med ost 70g hundegodbid
19.00 kr.

Tilføj til kurv