Vitakraft – Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel 70g hundegodbid

19.00 kr.

& gratis fragt

Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel er en lækker og sund hundegodbid til din hund. Den består af 70g lækker tørret oksekød, der er tilsat lever og kartoffel, der giver din hund en god smag. Den er fyldt med proteiner og sunde fedtstoffer, der giver din hund den energi, den har brug for. Den er letfordøjelig og fremstillet uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer. Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel er en lækker og sund hundegodbid, som er det perfekte mellemmåltid til din hund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200733287198 Kategori:

Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel er lækre og sunde hundegodbidder. De er lavet af kvalitets kød, lever og kartoffel og er beriget med vitaminer og mineraler. Disse godbidder er rige på smag og er perfekte til at belønne din hund. Disse hundegodbidder er oven i købet naturligt fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. De er let fordøjelige og har en god struktur, der gør dem lette at tygge. Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel er perfekte til at give din hund et lækkert og sundt mellemmåltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vitakraft – Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel 70g hundegodbid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vitakraft - Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel 70g hundegodbidVitakraft – Vitakraft Beef-Stick® Quadros® med lever og kartoffel 70g hundegodbid
19.00 kr.

Tilføj til kurv