Problemfri gåtur

Gåturen med hunden er ofte en af de ting, man ser frem til, når man anskaffer sig en hund. Det er ofte en ting, der fylder meget i relationen til vores hund, og det er en af de mest essentielle ting for en velafbalanceret hund.

Det kan hurtigt blive en sur pligt at komme ud med hunden, hvis den trækker, ikke kommer, når man kalder eller farer rundt og ikke er til at komme i kontakt med.  Under dette menupunkt kan du finde artikler om disse aspekter af gåturen og forslag til at gribe en eventuel problemløsning an. Så det forhåbentligt kan blive en sand fornøjelse at komme ud ad døren og ud i det blå.

Udstyret har også en del at skulle have sagt, for at gåturen bliver til en behagelig oplevelse, derfor vil du også løbende kunne finde artikler om forskelligt typer af udstyr samt anmeldelser heraf.

Alle disse ting vil vi forsøge at komme med bud på hvad man kan gøre ved, så følg med her på siden, hvor vi udvider med nye emner hen ad vejen.

Indkald

Et godt indkald er en af de ting, der er allervigtigst for at kunne stole på sin hund og have en nem og hyggelig hverdag med ubesværede gåture. Et godt indkald kommer ikke af sig selv, og det kræver hårdt arbejde, og en indsats for, at hunden kan finde ud af at vælge dig til frem for alt mulig andet spændende.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gHalsbånd udstyr hund paracord flettede halsbånd blå grøn

Udstyr

Skal man vælge halsbånd eller sele til sin hund? Er det en god ide at bruge flexline på de daglige gåture? Hvad nu hvis hunden ikke kan lide at få selen på, hvordan kan man så vænne til sit udstyr på en god måde? 

Find også Vores Hund her: