Søgård skov

Søgård skov er en skov beliggende udenfor Kliplev, Aabenraa. Den ligger naturskønt ned til vandet, og skoven, som man går i, er gammel og tæt. Det gør, at du oftest har illusionen af, at du er helt alene derude. Hovedstierne er brede og velholdte, og der er anlagt grus. Du kan møde løbere og moutainbikere, men alle er søde til at vise hensyn til hinanden. Skoven bliver brugt til jagt i jagtsæsonen, så du vil møde flere udkigsposter. Derfor skal du også være opmærksom på, hvornår der er jagt i skoven. At forstyrre en jæger i jagten er ikke velanset. Det er ikke en hundeskov, og det er derfor et påbud, at du har din hund i snor. Der er ligeledes en masse vilde dyr i skoven, så din hund vil få masser af gode duftindtryk, men det er derfor også vigtigt, at din hund ikke forstyrrer de vilde dyr.

Det er muligt at booke overnatning i de forskellige shelters, som er placeret rundt omkring i skoven. For at booke disse, tryk HER.

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan parkere.  Der ligger en masse parkeringspladser langs  Søgård Hovedvej imellem Kliplev og motorvejstilkørslen på Sønderjyske motorvej ved Flensborg Landevej.

Find også Vores Hund her: