Lendemark skov

Bredevadvej, 6372 Bylderup Bov

 

Lendemark skov, er en skov med et rigtig rigt dyreliv. Det er derfor en skov, hvor din hund vil møde mange dufte af hjorte, harer, fasaner, ræve og ryttere med deres heste, som også benytter skoven. Lige over for skoven er der en hjortefarm. Lendemark skov er en skov, hvor der er lavet gode brede stier, og de er indsat en træ forhindringsbane/legeplads rundt omkring på stierne. Dette kan bland andet bruges til dogparkour, se vores forslag og inspiration til dette HER. Samtidig er der indrettet en shelterplads, hvor der er tre shelters, bålplads og endda et (skov)toilet.

Der er en sø lige op ad shelterpladsen, men det kan ikke anbefales at lade sin hund bade der, da søen næsten altid står helt stille.

Skovstierne er stadigvæk ved at blive etableret, så skoven bliver endnu bedre udnyttet i fremtiden.

Lendemark skov ligger i Aabenraa kommune, tæt ved byen Bylderup Bov. Lendemark skov er en skov, som der ligger langs Bredevadvej, og der er en tilhørende parkeringsplads. Parkeringspladsen finder du lige omkring/over for en sidevej til Bredevadvej, som der hedder Dyreparkvej.

Dette er ikke en hundeskov, og du skal derfor have din hund i snor. Der er ikke særlige mange besøgende, hvorfor man sagtens kan tage en lang line på hunden.

Find også Vores Hund her: