Bahamas strand

Langs kysten ved Aabenraa, et par kilometer ude fra bygrænsen, kan man finde et område langs stranden som i folkemunde bliver kaldt Bahamas stranden eller en hundestrand. Det er dog ikke en officiel hundestrand, og derfor er gældende hundelovgivning stadigvæk pålagt, når man besøger stranden. Uanset hvad, så er det et sted mange hundeejere tager til, da man kan have sin hund med på stranden, da de fleste besøgende der er vant til, at hundene færdes der. Hundene skal dog stadigvæk være i snor fra 1. maj til 30. september.

Når man ankommer, skal man følge en lille sti ned til vandet. Når stien skiller til højre og venstre, så skal man dreje til venstre. Her skal man over en bro og følge stien langs vandet. Desto længere til venstre man kan komme, desto mindre mennesker og flere hunde er der.

Stranden er en sandstrand, ligesom der er minimalt med tang og sten ude i vandet. Hundene kan komme med langt ud i vandet ud at skulle svømme (selvfølgelig afhængig af hundens størrelse!), hvilket er dejligt, hvis man har en hund som er lidt usikker på at skulle svømme.

Strandområdet er ikke stort eller langt, og det er primært brugt af hundeejere som vil have deres hunde ud at svømme eller hygge en dag på stranden. Husk vand med hjemmefra, da der ingen vandhane er. Alt afhængig af vejret og tidspunktet, man besøger stranden, kan man også få hunden i skyggen i solskinstimerne. Husk hunde ikke håndterer sol og varme ligeså godt som os, og derfor er skygge nødvendig for dem, hvis man blive på stranden i længere tid.

Find også Vores Hund her: