Årtoft plantage

Årtoft Plantage er et naturskønt skovområde beliggende tæt på Sønderjyllands Golfklub. Området er stort ca. 210 hektar, og der er store brede,gode stier, så man kan gå relativt tørskoet igennem gåturen. Årtoft Plantage strækker sig over et stort område, hvor man stiller bilen ved en af de mange indgange, og så går man afsted. Det kræver god orienteringssans, hvis man skal finde rundt derinde, hvis man ikke holder sig til at gå i firkanter. Plantagen varierer mellem åbne arealer og tæt bevokset områder. Plantagen er velbesøgt af både ryttere, hunde og folk der er ude at gå en tur, men man får aldrig følelsen af, at det er overrendt, fordi det er så stort.

Der findes en del vilde dyr i skoven, så det er strengt påkrævet at have sin hund i snor. Plantagen anvendes også til jagt, så vær altid opmærksom på, at man ikke forstyrrer en jagt.

Årtoft Plantage huserer også Torp Hundeskov, som du kan læse mere om HER. Man kan bare køre til samme adresse som Torp Hundeskov, Sønderjyllands Golfklub eller skrive Årtoft Plantage, og så parkere det første og bedste sted man finder.

 

Find også Vores Hund her: