Frøslev plantage

Frøslev plantage er et stort område, hvor der er blevet tildelt et område til at være hundeskov. Selve plantagen ligger lige op ad Frøslevlejren, så det er ikke unormalt at stedet er velbesøgt, og til tider kan der være mange børn, som besøger området.

Hundeskoven er af meget varieret natur, så du færdes både på åbne græsstykker, skove og sandområder. Der er en del træstammer- og stubbe, som gør, at du kan øve en masse kropskontrol og dogparkour med din hund, læs eventuelt mere om dogparkour her. Samtidig er der rig mulighed for at gå ”offroad” uden, at du risikerer at sidde fast i tjørnebuske og andre ting. Området er 33 hektar stort, hvilket gør, at du kan gå i relativ fred for andre, hvis det ønskes.

Inde i midten af hundeskoven er der et stort åbent græsstykke, hvor du kan træne med din hund. Mange af brugerne mødes også her og siger hej til hinanden, og det er ikke utænkeligt, at man ser nogle hunde løbe omkring og lege med hinanden. Brugerne af skoven er dog, modsat i mange andre hundeskove, gode til at respektere hinanden, og de indbyrdes hundetrafikregler, så folk kalder deres hund til sig og lader ikke deres hund løbe hen og sige hej uden at have fået lov. Der findes selvfølgelig altid undtagelser, så vær altid opmærksom på dine omgivelser, og vær ligeledes et godt eksempel overfor andre.

Der er chance for at møde vildt i dette skovområde, så derfor skal du have ekstra godt styr på din hund og dens mulige jagtinstinkter. Hundeskoven er ikke indhegnet, men derfor må din hund godt løbe uden snor. Husk dog altid, at den skal være under fuld kontrol.

Der findes forskellige parkeringspladser ind til skoven, men den mest brugte er den ved Karsten Thomsens Plads, 6330 Padborg.

Find også Vores Hund her: