Draved skov

Draved skov er en af de få skove i Danmark som står urørt hen. Det gør, at den har alt det, som en gammel dansk skov skal indeholde. Dyre- og planteliv, gamle træer, åer, mudder, mos, skovstier, regnpytter, buske og det hele.

Din hund kan blive stimuleret på alle måder – på dufte og syn, ved møde med andre hunde og mennesker samt på fysikken i det varierede terræn.  Du kan læse meget mere om, hvad Draved Skov kan tilbyde her.

Stierne i Draved skov er af varierende kvalitet, og på en våd dag i Danmark, så skal man huske godt og vandafvisende fodtøj. Stisystemet i Draved skov fortsætter i en uendelighed, og det er derfor muligt at gå en rigtig lang tur med sin hund. Der er påbud om snor i skoven for at beskytte vildtet i området.

Såfremt du skal finde Draved Skov, så kan du taste ”Draved Skov” ind på GPS´en eller bruge kortet du finder i folderen via linket her. Parkeringsmulighederne ved Draved Skov er egentlig rigtig gode, men man skal helst vide, hvor parkeringspladserne ligger ellers kommer man nemt til at køre forbi dem. Den mest benyttede parkeringsplads er den der ligger på Dravedvej.

Find også Vores Hund her: