vorrevangsparken

Vorrevangsparken er en lille anlagt park, der ligger i Aarhus N, mellem Vorrevangsskolen og en masse kolonihaver. Det er en lille park, men den har stort set alt for at få en god tur med sin hund. Parken er anlagt med en stor sø i midten, der med tiden skal bruges til at håndterer de store mængder af nedbør, der vil komme i fremtiden læs mere her (http://smagpaaaarhus.dk/byhave/vorrevangsparken-ukendt-perle/). Der er plantet en stor variation af frugttræer, hvilet giver mulighed for i sommeren at plukke mirabeller og i sensommeren at snuppe sig et æble eller en pære på gåturen.

Kommer man ind fra Vorrevangskolens side, kommer man til en god legeplads, der sjældent er benyttet i dagtimerne, og dermed er ideel til dogparckour (link til artikel).  På den modsatte side af legepladsen er der en lille indhegnet firkant. Det er en lille legegård til hunde, hvor man kan lukke hunden løs. Det er et meget lille og overskueligt område, så man kan danne sig et overblik, om der er nogen derinde. Det indhegnede område er bevokset med træer og det er ikke en god sti, men der er en bænk derinde, hvor man kan tage sig et hvil, imens hunden hygger sig uden snor på.

Der er rigeligt med skraldespande rundt om i parken, så det er nemt at komme af med høm-høm-poserne.

I søen i midten af parken er der et rigt fugleliv, det er et ideelt sted at træne, hvis man har en hund, der tænder på ænder, for der er både mulighed for at træne afstand, men der er også rig mulighed for at komme tæt på ænderne.

Rundt om i parken er der stillet en masse bænke op, hvor det er ideelt at tage et lille hvil i idylliske omgivelser.

Som nævnt i starten er det en lille park og turen rundt i parken tager ikke meget mere end 20 minutter, men fordi der er en masse forskellige miljøer så som legeplads, med dertilhørende sandkasse, indhegnet hundeområde, søen, en lille å og meget andet, kan det blive en god og varieret tur, hvor man kan udnytte omgivelserne til at udfordre hunden.

Find også Vores Hund her: