gåtur

Gåture med din hund er oftest noget af det hyggeligste, for de fleste hundeejere og hunde. Desværre kan man som hundeejer opleve at gåturen bliver fyldt med konflikter. Disse konflikter kan være varierende, men mange hundeejere kan opleve problemer med, at hunden ikke kommer, når der bliver kaldt, hunden trækker hele turen igennem eller at hunden kan reagere voldsomt på møde med fremmede hunde, fremmede mennesker eller nye miljøer. Her på siden kan du få inspiration til at forbedre dit indkald igennem forskellige øvelser og lege, samt hvordan du belønner hunden bedst muligt for at komme, eller hvordan du overfører det gode indkald derhjemme og på træningspladsen til ude i naturen, hvor der er mange forstyrrelser.

Du kan ligeledes få input til, hvordan du får din hund til at holde op med at trække afsted i snoren med dig, og hvordan du får et succesfuldt møde med andre hunde eller hvordan du passerer andre hunde, imens du bevarer den gode kontakt med din hund.

voreshund, Vores hund, staff, gåtur, hund med snor,

Alt efter årstiden kan der være forskellige hensyn du skal tage i forhold til din hund. Det kan være under gåturen, ventetid i bilen eller generelt derhjemme. F.eks. om sommeren, hvor vejret er varmt og din hunde skal vente i bilen – hvor længe kan den vente i bilen, før den overopheder? Eller hvordan kan du gøre det mere behageligt for din hund, at hvile sig i varmen?

Samtidig kan du finde en oversigt over forskellige gåtursområder som Voreshund kan anbefale alt efter, hvilken slags gåtur du ønsker, og en oversigt over hvilke forholdsregler og retningslinjer du skal forholde dig til på gåturen, hvad enten du færdes i offentlig eller private skove, strandområder eller i almindelige boligkvarterer.

Alt dette kan du få inspiration og input til her på siden. God læselyst, og såfremt du har nogle ønsker til emner, der ikke er taget op, så kontakt endelig Voreshund, og der vil blive kigget på det.

Find også Vores Hund her: