Ferie med hund

Står du og overvejer at skulle på ferie med din hund i udlandet, eller skal du holde ferie med din hund i Danmark? Alt efter hvor destinationen går hen, er der forskellige situationer, du skal forberede dig på, og forholdsregler du skal tage.

Hvis du rejser udenlands med din hund, så kan der være krav om vaccinationer, forsikringer eller transport forhold, som er anderledes i forhold til kravene i Danmark, dette vil vi forsøge at klargøre på disse sider. Samtidig kan du finde erfaringer fra, hvor Voreshund har rejst med hunde, og hvilke steder der kan anbefales til ferie med hund.

Afhængig af vejrforholdene i forhold til rejsedestinationen kan også have indflydelse på, hvad du skal pakke til din hund, og hvilke forholdsregler du skal tage er afhængigt af vejret.

Hvis destinationen er i Danmark, vil du kunne finde tips til, hvor det er nærliggende at rejse hen med din hund, og hvilke forskellige feriemuligheder du har i Danmark med din hund, det kan være alt fra telttur, campingvognsferie, sommerhuse, shelter tur, bed and breakfast til hoteller. Mulighederne er mange og Voreshund vil komme med tips og input til valget af destinationer både i Danmark og i udlandet.

Alt dette kan du få inspiration og input til her på siden. God læselyst!

Find også Vores Hund her: