Tricks: Slalom mellem ben – del 7

Hej alle sammen!

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning fællestur Hund udstyr hundesnor hunde halsbånd gåtur matchende udstyr paracord

I dag tager vi hul på del 7 af temaet “Tricks“, hvor vi skal kigge på øvelsen “Slalom mellem ben“. Der findes både en vejledning til tre forskellige måder at indlære det på, og en video hvor to af indlæringsmåderne vises. tryk HER for at læse og se det.

Slalom mellem ben er en rigtig sjov øvelse at lære sin hund. Dels er det et rigtig godt party trick at vise frem, og samtidig kan det bruges til opvarmning af ens hund. Slalom mellem ben aktiverer de store muskelgrupper hos din hund. En del hunde finder det også sjovt, fordi man kan sætte lidt tempo på øvelsen og opildne den til at gøre det hurtigere og hurtigere. Alt i alt en rigtig sjov øvelse!

Voreshund vores hund hvalp sød hvalp golden retriever fluffy
Bordercollie; BC; bluemerle; årstidermedhund; hund; vorehund.dk; hundeliv; hundeejer; påklædning; etlivmedhund; voreshund.dk

Udover slalom mellem ben, så har vi tidligere skrevet om:

  • tricks; hvad er det godt for? Læs mere HER.
  • En video af en masse tricks – se mere HER.
  • Lær din hund at vinke. Læs mere HER.
  • Lær din hund snude/håndtarget. Læs mere HER.
  • Lær din hund at være i en lille kasse. Læs mere HER.
  • Lær din hund a gi’ pote. Læs mere HER.
Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftning Siberian Husky gåtur indkald gåtur fællestur indkald kom løb

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu