Tricks: Tricks med din hund, hvorfor? – del 1

Hej alle sammen

Border collie, voreshund.dk, voreshund, hundetricks, hundetræning, vinke

I dag er vi kommet til et nyt tema her på bloggen – nemlig Tricks! I første del af temaet tricks, vil vi beskæftige os med, hvorfor tricks er en god ting at træne med sin hund, hvad man får ud af det og hvad ens hund får ud af det. 

Det giver utroligt meget at træne tricks med sin hund, da det både er god hjernegymnastik for dig og for hunden, men det udbygger også i den grad relationen mellem jer. Det at ejer og hund laver ting sammen skaber værdi for hunden, og denne værdi gør, at hunden meget hellere vil samarbejde i alle henseender.

Læs resten af vores artikel som forklarer, hvorfor tricks er så godt HER.

TDK foto, high five, voreshund.dk, voreshund, border collie, bluemerle

Som du kan se på billedet, så kan du lære din hund at lave en high-five. Læs mere om, hvordan du indlærer det, ligesom du også kan se en video af indlæring HER.

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige tricks og nogle gange også små videoklip af indlæringsstadierne ved tricks indlæring. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

 

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 5 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu