Tricks: Lær din hund at være i en lille kasse – del 5

Hej alle sammen!

I dag har vi taget hul på del 5 af temaet Tricks. Dagens øvelse er indlæringen af, at ens hund skal kunne være i en lille bitte kasse. Det gode ved denne øvelse er, at din hund får trænet alle de bitte små muskler i dens krop som kan være svære at få trænet ellers. Når en hund står i en lille kasse, så skal den balancere, imens den spænder op i dens coremuskulatur. Samtidig er kasse øvelsen også med til at gøre din hund bevidst om, hvor dens poter er. Alt dette er noget som er med til at fremme alt anden træning med din hund, da kropskontrol er noget man skal bruge i rigtig mange øvelser, heriblandt fri ved fod, stillingsskift, slalom ved agility mfl.

Tryk HER for at komme til kasse-øvelsen; der er både en artikel og en video som viser fremgangsmåden ved indlæring. 

Hvis du er nysgerrig efter andre tricks at indlære din hund, så kan du trykke HER for at komme til tricks inde på vores hjemmeside. Ellers kan du læse de fire forrige indlæg her:

God træningslyst 🙂

Voreshund.dk VoresHund Vores hund gåtur luftetur luftningVandretur med hund motion med hund gåture naturen dansk svensk gårdhund DSG

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu