Tricks: Lær din hund at vinke – del 3

Hej alle sammen!

I dag er sidste del af vores føljeton omkring Tricks. Læs del 1 HER og del 2 HER.

Hvis du har set læst sidste blogindlæg, hvor vi har linket til en video som viser forskellige tricks, så har du måske fået mod på at give dig i kast med det.

Til det, så håber vi selvfølgelig, at du kan bruge vores inspirationsvideoer- og artikler til at indlære din hund forskellige tricks. En af de lette indlæringsmæssige tricks er “vinke” og “highfive”.

Disse to øvelser kan du finde hjælp til her – “Vinke” og “High-five“.

Vi modtage meget gerne input til specifikke tricks-øvelser, som folk gerne vil have inspirationsvideoer og konkrete fremgangsmåder til indlæring af disse.

TDK foto, high five, voreshund.dk, voreshund, border collie, bluemerle

Næste uges tema er kontakt i forstyrrende miljøer. Det er et meget spændende område, som vi personligt selv også arbejde meget med, men også noget vi ved, at mange andre arbejder en her del med. 

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige tricks og nogle gange også små videoklip af indlæringsstadierne ved tricks indlæring. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu