Tricks: Lær din hund at gi’ pote – del 6

Hej alle sammen!

I dag har vi taget hul på del 6 af temaet Tricks. Dagens øvelse er indlæringen af, at ens hund skal kunne give pote. At give pote er vist en af de mest universelle hundetricks, og det er nok en af de hundetricks som flest hunde kan – hvad enten de ved det er et trick eller ej.

Det hyggelige ved dette trick er, at du kan lære hunden at hilse på en mere menneskelig måde. Det vil helt sikkert også være et hit overfor børn, at hunden hilser ”formelt” på dem også. De fleste hunde vil relativt hurtigt kunne fange øvelsen, og det er derfor også en øvelse, hvor hunden hurtigt får selvtillid, som jo er en af de vigtigste ting ved hundetræning – at ens hund føler sig selvsikker og i kontrol over situationen.

At give pote er tæt op ad at give ”highfarve” og ”vinke”.

Tryk HERfor at komme til gi pote-øvelsen; der er både en artikel og en video som viser fremgangsmåden ved indlæring. 

Hvis du er nysgerrig efter andre tricks at indlære din hund, så kan du trykke HER for at komme til tricks inde på vores hjemmeside. Ellers kan du læse de fire forrige indlæg her:

God træningslyst!

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu