Tricks: Lær din hund at danse – del 8

Hej alle sammen

Tricks er sjove, og især dem som der både kan bruges som partytricks, rigtige øvelser til forskellige hundesportsgrene og øvelser som kan styrke hundens muskulatur og kropskontrol. Det kan “Danse“. Danse er et sjovt trick, da kan underholde, men samtidig er det også en øvelse, som der kan bruges rally, dogdancing mm., og så kan det også bruges som opvarmning inden træning, da det ofte er en øvelse med meget energi i hos hunden og er med til at varme rygmusklerne op. Kort sagt; en øvelse man hunde holder af.


Men hvordan skal man indlære “Danse”? Som shaping, target, lokning eller noget helt fjerde? Vi har forsøgt at vise lidt forskellige fremgangsmåde, som vi kan anbefale. Husk at vi derved ikke siger, at andre fremgangsmåder er dårlige, da dette afhænger af den individuelle hund. Læs mere omkring indlæringen HER, hvor du også kan se en indlæringsvideo af det.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund Agility hundesport labrador sort spring hjul labrador i spring sport med hund

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER ogvores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu