Timing og belønning: Lego-leg – del 2

Hej alle sammen!

Dagens timing og belønnings leg er Lego-øvelsen. Den kan du se HER. Som nævnt i tidligere indlæg, så er vigtigheden af timingen af ens belønning høj. En måde man på egen krop kan forstå, vigtigheden af den rette timing, og frustrationen af en forkert timing, er under Lego-øvelsen. Ligesom sidste blogindlæg, så er er denne øvelse også uden hund. Det er derfor vigtigt, at du har en person med, som der er bekendt med klikkersystemets måde at markere på.

Schapendoes; Russiskbolonka; bolonka; lillehund; storhund; hundalenehjemme; hundepiger; pelsvenner; voreshund.dk; voreshund; hvalpetræning; alenehjemmetræning

Legen er ret sjov, og især kan den også fange husets mindste beboer. I denne øvelse får man en 1-til-1 oplevelse af, hvor svært det kan være for hunden, når den skal gætte sig frem til dit billede i hovedet ved at tilbyde en masse forskellig adfærd. Det giver lidt respekt for alt det, som vores hunde har lært!

Vi har jo haft afholdt en lille konkurrence, og sikke mange fede bidrag! tusind tak alle sammen. Vinderen blev Anne Bak Olesen, hvis du skriver til os med dine adresse oplysninger vil vi sende dummyen til dig. vi håber du bliver glad for den. 

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige øvelser, momenter eller billeder som har relation til bloggen. Følg vores Instagram HER, vores FB HER ogvores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Luk menu