Sportsmans Pride Senior & Light – 15 kg fedtfattigt voksenfoder

523.00 kr.

& gratis fragt

Sportsmans Pride Senior & Light er et 15 kg fedtfattigt voksenfoder til hunde, der er designet til at hjælpe med at holde din hunds vægt og muskelmasse under kontrol. Foderet er lavet af højkvalitets ingredienser, der er udviklet til at give din hund maksimal ernæring og energi. Det er rig på proteiner og vitaminer og mineraler for at støtte sundhed og velvære, og det indeholder også fiskeolie og økologisk frugt og grønt, der skal give din hund et godt fodringsmæssigt fundament.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 5724500192864114 Kategori:

Sportsmans Pride Senior & Light er det perfekte fedtfattige voksenfoder til din hund. Det er specielt udviklet til ældre og overvægtige hunde og er et af de mest populære produkter på markedet. Med 15 kg vægt er det ideelt til store hunde og vil holde din hund sund og glad.

Produktet er beriget med et højt proteinindhold, som giver en god muskelopbygning og styrker knoglerne. Det er også rig på næringsstoffer, der forbedrer hundens fordøjelsessystem og forhindrer forstoppelse. Samtidig er produktet fuld af antioxidanter og vitaminer, der styrker hundens immunsystem og øger dens energiniveau.

Sportsmans Pride Senior & Light er uden tilsat sukker eller kunstige smagsstoffer, hvilket giver din hund en sundere og mere velsmagende madoplevelse. Produktet er også uden tilsat fedt, hvilket gør det ideelt til hunde, der har tendens til at være overvægtige eller har problemer med allergi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sportsmans Pride Senior & Light – 15 kg fedtfattigt voksenfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sportsmans Pride Senior & Light - 15 kg fedtfattigt voksenfoderSportsmans Pride Senior & Light – 15 kg fedtfattigt voksenfoder
523.00 kr.

Tilføj til kurv