Tricks: Sjov med tricks – del 2

Hej alle sammen

TDK foto, high five, voreshund.dk, voreshund, border collie, bluemerle

I dag fortsætter vi vores føljeton omkring Tricks. Læs sidste blogindlæg HER, hvor vi kommer nærmere ind på, hvorfor trickstræning er sådan en god ide.

I dag er temaet at vise, hvor mange forskellige tricks der egentlig findes, som du kan bruge til inspiration. Vi har måske kun fundet ca. 1% ud af alle de forskellige tricks du kan lære din hund. I videoen nedenfor vises der 24 forskellig tricks som du kan give dig i kast med. Nogle tricks er lette og andre tricks er sværere, men heldigvis er processen hen imod tricket ligeså sjov.

Voreshund.dk VoresHund Vores hund Hardtarget dut leg Border Collie target hånd dutleg træning tricks
Border collie, voreshund.dk, voreshund, hundetricks, hundetræning, vinke

Ovenfor kan du til venstre se tricket “Snudetarget” (ved nogen også kaldt håndtaget). Snudetarget/Håndtarget kan du bruge til flere forskellige ting – både til indlæring af frivillig håndtering, men du kan også bruge snudetarget til at lære din hund at lukke skabe, indlæring af sit, dæk, stå og meget mere. Indtil vi får lavet vores egen video omkring snudetarget, kan du kigge på denne video.

Billedet i midten, er et billede af en hund som vinker. Det har vi lavet en video til, hvordan du kan indlære det. Tryk HER for at se videoen. Vinke-tricket er et sjovt trick at vise overfor gæster, og det vækker næsten altid begejstring. 

Billedet helt til højre er en hund som har lært at skamme sig. Det vil sige, at den på kommando kan smide sin pote over næsen. Tryk HER for at se et billede af det i fuld figur.

Sidst men ikke mindst, så har vi fået lov til at låne en video, hvor man kan se 24 forskellige tricks – nogle er hverdagstricks, andre partytricks og de sidste er tricks som er med til at styrke din hunds coremuskler. 

Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan lære din hund. Der findes konkurrencer, hvor man vurderes ud fra sin kreativitet og tricks med sin hund, hvor det også er sat sammen med lydighed. Prøv bare at se her, hvad man kan lære sin hund:

På vores sociale medier kommer der ofte små videoklip af forskellige tricks og nogle gange også små videoklip af indlæringsstadierne ved tricks indlæring. Følg vores Instagram HER, vores FB HER og vores youtube-kanal HER.

Hvis der er noget du er i tvivl omeller ønsker, at vi uddyber eller tager op her på bloggen, så må du meget gerne skrive til os på voreshund.dk@gmail.com.

Dette indlæg har 2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu