, ,

Royal canin – Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg

159.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder til Hvalp er et komplet og velafbalanceret tørfoder, der er specielt udviklet til hvalpe af små racer (under 4 kg) fra deres fødsel til deres 10. måned. Foderet giver alt det nødvendige energi, proteiner, fibre og mineraler, som hvalpen har brug for at vokse og udvikle sig. Det er designet til at støtte hvalpens immunforsvar og fordøjelsessystem, og det hjælper med at forebygge udviklingen af tandsten. Foderet har en lille og letfordøjelig krokette, der er skånsom for hvalpens spæde mave.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201949433089 Kategorier: , ,

Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder er det perfekte tørfoder til din hvalp. Det er specielt udviklet til små hunderacer. Det har en optimal sammensætning af næringsstoffer, der er tilpasset til hvalpenes specifikke ernæringsbehov. Det indeholder også et højt indhold af proteiner og fedtsyrer, der er afgørende for at styrke og støtte hvalpens vækst. Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder hjælper også med at styrke hvalpens immunforsvar og bidrager til et sundt kulhydrat-fosfor-kalcium-forhold, der støtter knogleudviklingen. Foderet er beriget med antioxidanter og omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at holde huden og pelsen sund og smuk. Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder er det perfekte tørfoder til din hvalp og giver den optimal ernæring for at sikre en sund start på livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kgRoyal canin – Royal Canin X-Small Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg
159.00 kr.

Tilføj til kurv