Royal canin – Royal Canin Sterilised Mini Adult Tørfoder til hund 8kg

549.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Sterilised Mini Adult tørfoder til hunde er et komplet og balanceret foder til steriliserede hunde op til 10 kg. Det indeholder alle de næringsstoffer, som en steriliseret hund har brug for for at holde sig i optimal form. Foderet hjælper med at bevare hundens muskelmasse, og det er specielt sammensat til at reducere og forebygge uønsket afføring. Foderet indeholder også naturlige antioxidanter, som hjælper med at styrke immunforsvaret. Royal Canin Sterilised Mini Adult tørfoder til hunde er et ideelt foder for steriliserede hunde op til 10 kg.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200532407743 Kategori:

Royal Canin Sterilised Mini Adult Tørfoder til hund 8kg er det perfekte tørfoder til små steriliserede hunde. Det er specielt formuleret til at imødekomme de særlige ernæringsbehov hos små steriliserede hunde, og det er sammensat med frisk kylling og ris som proteinkilde. Foderet indeholder også en blanding af næringsrige fibre og prebiotika, som hjælper med at understøtte hundens fordøjelsessystem, og det indeholder også omega-3 fedtsyrer og omega-6 fedtsyrer, som hjælper med at opretholde hundens pels og hud i god stand. Foderet har også et højt indhold af de vitaminer og mineraler, som små steriliserede hunde har brug for, herunder A-vitamin og D-vitamin, for at opretholde et stærkt immunforsvar. Dette tørfoder er ideelt til små steriliserede hunde over 12 måneder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Sterilised Mini Adult Tørfoder til hund 8kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Sterilised Mini Adult Tørfoder til hund 8kgRoyal canin – Royal Canin Sterilised Mini Adult Tørfoder til hund 8kg
549.00 kr.

Tilføj til kurv