, ,

Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg

169.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg er et komplet næringsrigt foder specielt udviklet til hvalpe af racen Shih Tzu. Foderet er beriget med alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer, som hvalpene har brug for, for at få den bedste start på livet. Foderet indeholder fiskeolie, der hjælper med at støtte hundens hud og pels, samt rapsolie der giver en helt særlig smag. Foderet er letfordøjeligt og kommer i små stykker, der er lavet specifikt til den lille mund. Det hjælper med at styrke hvalpens immunforsvar og hjælper med at udvikle en sund tarmflora.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200883066474 Kategorier: , ,

Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp er et unikt fuldfoder, der er specielt udviklet til at give dit Shih Tzu-hvalp et godt start på livet. Foderet indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som er nødvendige for et godt immunforsvar og for at sikre den rette vækst og udvikling hos hvalpen. Det er beriget med vitaminer og mineraler, som støtter et sundt skelet og bidrager til hvalpens almene sundhed. Foderet er letfordøjeligt og lækker for din lille Shih Tzu-hvalp, så den får den rigtige mængde ernæring for at holde sig sund og glad. Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp er fremstillet af naturlige ingredienser og fås i en praktisk 1,5 kg-pakke. Det er den perfekte løsning til at sikre, at din lille Shih Tzu-hvalp får den rette ernæring og de bedste forudsætninger for at vokse og udvikle sig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kgRoyal canin – Royal Canin Shih Tzu Puppy Tørfoder til Hvalp 1,5kg
169.00 kr.

Tilføj til kurv