Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund 12x85g

129.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund 12x85g er et komplet og balanceret diætfoder til voksne Shih Tzu hunde. Foderet er specielt udviklet til at opfylde behovene for deres unikke anatomi og fysiologi. Det er rig på naturlige ingredienser, som hjælper med at støtte hundens immunforsvar og hud og pels sundhed. Foderet indeholder også Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, som hjælper med at bevare hundens glatte pels. Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund 12x85g er lavet med høj kvalitet ingredienser for at sikre en optimal ernæring, smag og palatabilitet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201056855183 Kategori:

Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund er et lækkert og ernæringsmæssigt afbalanceret vådfoder til voksne shih tzu. Det er specielt udviklet til at imødekomme de specifikke ernæringsbehov hos denne lille race og giver dem alle de næringsstoffer de har brug for at opnå optimal sundhed og velvære. Foderet har en letfordøjelig formel, der hjælper med at reducere mave- og tarmsymptomer, som kan opstå hos shih tzu. Foderet har en lækker smag, som din hund vil elske og er beriget med antioxidanter for at støtte et velfungerende immunsystem. Foderet er også beriget med omega 3 og 6 fedtsyrer, der hjælper med at opretholde en sund hud og glansfuld pels. Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund giver den ideelle ernæring til din hunds specifikke behov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund 12x85g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund 12x85gRoyal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Vådfoder til hund 12x85g
129.00 kr.

Tilføj til kurv