Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg

499.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg er et tørfoder udviklet specielt til voksne Shih Tzu hunde. Det indeholder alle de næringsstoffer, som din Shih Tzu har brug for for at holde sig sund og aktiv. Foderet har et højt proteinindhold, som hjælper med at styrke dens muskler, og det indeholder også en kombination af omega-3 og omega-6 fedtsyrer for at forbedre dens hud og pels. Foderet er fremstillet af høj kvalitet ingredienser, og det er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg er en god måde at sørge for, at din Shih Tzu får alle de næringsstoffer, den har brug for.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201961228190 Kategori:

Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg er et unikt foder specielt udviklet til at tilfredsstille Shih Tzus’ specifikke ernæringsbehov. Formlen indeholder kylling og ris, som er egnet til at støtte den energiforbrugende livsstil hos disse hunde. Foderet er beriget med vitaminer og mineraler for at støtte en sund hud og pels. Dette foder er beregnet til at hjælpe med at støtte immunforsvaret og fordøjelsen hos Shih Tzus. Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg er et letfordøjeligt komplet foder, som vil give din Shih Tzu det bedste, den har brug for. Det er designet til at reducere afføring lugt og urenheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kgRoyal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 7,5kg
499.00 kr.

Tilføj til kurv