Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 1,5kg

159.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Shih Tzu Adult er et tørfoder af høj kvalitet, der er specielt formuleret til voksne Shih Tzu hunde. Det er rig på næringsstoffer og indeholder alle de elementer, som hunden har brug for for at opretholde sin sundhed. Foderet er beriget med proteiner, der hjælper med at styrke hundens muskler og forbedre dens immunforsvar. Den har også en blanding af essentielle fedtsyrer, der har en stor betydning for hundens hud og pels. Foderet er letfordøjeligt og hjælper med at bevare en sund tarmfunktion. Royal Canin Shih Tzu Adult er det perfekte foder til at holde din hund sund og glad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200947483692 Kategori:

Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 1,5kg er det perfekte foder til din Shih Tzu. Det er specielt designet til at møde de unikke ernæringsmæssige behov for din Shih Tzu. Det indeholder ingredienser som er udvalgt for at øge din hunds fordøjelighed og absorption af næringsstoffer, så din hund får det bedste ud af kosten. Det indeholder også en høj andel af essentielle fedtstoffer, der støtter en sund hud og et smukt pels. Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 1,5 kg er fuld af næringsrige ingredienser, der er nødvendige for at sikre, at din hund får en god start på livet. Foderet er også letfordøjeligt, så det er godt for din hunds mave og tarm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 1,5kgRoyal canin – Royal Canin Shih Tzu Adult Tørfoder til hund 1,5kg
159.00 kr.

Tilføj til kurv