Royal canin – Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund 1,5kg

149.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Mops Adult er et tørfoder specielt designet til voksne mops hunde. Det er fyldt med alle de næringsstoffer, der er nødvendige for en sund og afbalanceret ernæring. Det indeholder også et højt indhold af fedtsyrer, der hjælper med at holde hundens hud og pels sund og glat. Det er også beriget med vitaminer og mineraler, som støtter hundens øvre luftveje og generelle helbred. Royal Canin Mops Adult er også med til at holde hundens energiniveau højt, så din hund kan holde sig aktiv og sund.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201953765579 Kategori:

Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund er specifikt formuleret til at tilfredsstille ernæringsmæssige behov hos voksne mops. Det indeholder alle nødvendige næringsstoffer og kosttilskud, som er nødvendige for at opretholde din mops’ sundhed. Foderet er lavet med frisk fjerkræ, æg og ris, som er kilder til protein, der hjælper med at opretholde en god muskelmasse. Foderet giver også den nødvendige mængde af omega-3- og omega-6-fedtsyrer, der hjælper med at opretholde en sund hud og glat pels. Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund er beriget med taurin, som er nødvendig for en god hjertefunktion. Det er også rigt på prebiotika og psylliumfibre, som understøtter en sund fordøjelseskanal. Foderet er letfordøjeligt og let at tygge, og det hjælper med at holde din hunds tænder rene. Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund er et yderst smagfuldt foder, som din mops vil elske.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund 1,5kgRoyal canin – Royal Canin Mops Adult Tørfoder til hund 1,5kg
149.00 kr.

Tilføj til kurv