Royal canin – Royal Canin Mini Adult Vådfoder til hund 12x85g

109.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Mini Adult Vådfoder til hund er et velsmagende og nærende foder til små hunde. Foderet er sammensat af kød, grøntsager og andre ingredienser, der er egnet til små hunde. Det er beriget med vitaminer og mineraler for at støtte hundens immunsystem og sundhed. Det er et fuldfoder, der er let at fordøje, og som hjælper med at bevare hundens optimale vægt. Det er lavet i 12x85g portioner for at lette portionering og forbedre foderets friskhed.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201073551633 Kategori:

Royal Canin Mini Adult vådfoder til hunde er et fuldstændigt og afbalanceret måltid, der er designet specifikt til den lille race hund. Det er rig på næringsstoffer og flere kilder til proteiner, som hjælper med at støtte opretholdelse af en sund muskelmasse. Det hjælper også med at støtte sund hud og pels, og har essentielle vitaminer og mineraler, der hjælper med at støtte et godt immunforsvar. Formlen er easy-to-digest, hvilket hjælper med at give optimal fordøjelse og reducere fæcesvolymen. Vådfoderet har et lækkert mørt kødsmag, som din hund vil elske. Det er pakket individuelt, så det er nemt at opbevare og servere. Royal Canin Mini Adult vådfoder til hunde er det perfekte måltid til den lille race hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Mini Adult Vådfoder til hund 12x85g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Mini Adult Vådfoder til hund 12x85gRoyal canin – Royal Canin Mini Adult Vådfoder til hund 12x85g
109.00 kr.

Tilføj til kurv