Royal canin – Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 8kg

439.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Mini Adult 8+ er et komplet og afbalanceret tørfoder til hunde fra 8 år og opefter. Foderet er lavet med et højt næringsindhold og er designet til at støtte hundens generelle helbred og trivsel. Foderet er også designet til at støtte hundens åndedrætsorganer og hud og pels, samt at hjælpe med at reducere kropsfedt og øge muskelmassen. Det er beriget med antioxidanter, omega-3 og -6 fedtsyrer, og er beriget med mineraler og vitaminer for at give hunden den bedste ernæringsmæssige balance. Foderet er lavet uden kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og smagsstoffer, og er helt fri for animalske biprodukter.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200584299415 Kategori:

Royal Canin Mini Adult 8+ er et tørfoder til hunde fra 8 år og op. Det er designet til at støtte hunde i denne alder, der kræver en mere speciel kost. Foderet indeholder en kombination af næringsstoffer, der er beregnet til at styrke hundens immunforsvar, støtte led og muskelfunktioner og give en øget energi. Foderet er også rig på antioxidanter og er beriget med omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som hjælper med at holde hundens hud og pels sund og glansfuld. Royal Canin Mini Adult 8+ er et kvalitetsfoder, der er designet til at give hunden den bedst mulige ernæringsmæssige støtte. Foderet er lavet af højkvalitets ingredienser og er letfordøjeligt, så hunden kan optage de næringsstoffer, den har brug for. Det er et velsmagende foder, der er skabt til at opfylde hundens behov og holde den sund og glad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 8kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 8kgRoyal canin – Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 8kg
439.00 kr.

Tilføj til kurv