Royal canin – Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 2kg

159.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Mini Adult 8+ er et tørfoder specielt tilpasset hunde over 8 år. Foderet indeholder næringsstoffer og vitaminer, som er designet til at forbedre hundens helbred og styrke immunsystemet. Det indeholder også antioxidanter og omega-3 fedtsyrer for at holde hundens hud og pels sund. Foderet indeholder også en høj andel af fisk og æg, som hjælper med at opretholde hundens muskler og led. Foderet er letfordøjeligt og hjælper med at bevare en sund tarmflora.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201454765023 Kategori:

Royal Canin Mini Adult 8+ er et tørfoder specielt designet til voksne hunde fra 8 år og opefter. Det er udviklet med henblik på at opretholde en optimal kondition og en god sundhed hos hunde i denne aldersgruppe. Foderet er beriget med alle de essentielle næringsstoffer, som hunde har brug for, og det er fyldt med kylling og ris, som er kendt for at give et højt næringsindhold. Foderet indeholder også kærlighedsfuldt udvalgte antioxidanter, vitaminer og mineraler, som bidrager til at styrke hundens immunforsvar og sørge for den bedste ernæring. Royal Canin Mini Adult 8+ giver hunden alle de næringsstoffer den har brug for, for at holde den sund og glad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 2kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 2kgRoyal canin – Royal Canin Mini Adult 8+ Tørfoder til hund 2kg
159.00 kr.

Tilføj til kurv