, ,

Royal canin – Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4kg

299.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4 kg er et komplet foder, der er specielt skræddersyet til hvalpe mellem 2 og 12 måneder med en medium størrelse. Det er beriget med essentielle næringsstoffer, som støtter hvalpens kognitive, fysiske og sociale udvikling. Det indeholder også essentielle fedtsyrer, der støtter en sund hud og pels. Foderet indeholder også kalcium og fosfor, der støtter hvalpens knogleudvikling, og tilsat L.I.P. protein, der hjælper med at reducere mave-tarmlidelser. Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4 kg sikrer, at din hvalp får et sundt og afbalanceret måltid, der støtter dens udvikling.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200227009782 Kategorier: , ,

Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4kg er et specielt sammensat foder, der er designet til at give hvalpe den bedste start på livet. Med et højt proteinindhold, er dette foder lavet med ingredienser af højeste kvalitet, som giver hvalpene en god ernæring. Det indeholder også tilsatte antioxidanter, der støtter hvalpens immunforsvar og hjælper med at forhindre sygdomme. Foderet har en lækker smag som hvalpene vil elske, og er specielt designet til at støtte deres vækst og udvikling. Royal Canin Medium Puppy Tørfoder er det perfekte valg til hvalpe der vejer mellem 11-25 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4kgRoyal canin – Royal Canin Medium Puppy Tørfoder til Hvalp 4kg
299.00 kr.

Tilføj til kurv