Royal canin – Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg

499.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg er et komplet og balanceret måltid til mellemstore hunde. Det er specielt sammensat til at imødekomme deres specifikke ernæringsmæssige behov. Det indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som hunden har brug for for at holde sig sund og stærk. Det er lavet af kvalitetsingredienser, der sikrer, at din hund får maksimal ernæring og smag.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201038895980 Kategori:

Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg er et topkvalitetsfoder, som er specielt udviklet til mellemstore hunde i alderen fra 11 måneder til 8 år. Foderet har et højt indhold af energirigt protein og kulhydrat, og det er beriget med alle de nødvendige næringsstoffer, der skal til for at sikre, at din hund trives. Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg er også beriget med antioxidanter og Omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at styrke hundens immunforsvar og beskytte hundens hud og pels. Foderet er tilsat glucosamin og chondroitin, som hjælper med at styrke leddene og ligaments og give hunden en aktiv og sund livsstil. Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg er lavet med små kerner, der er lette at tygge, og det er let fordøjeligt og hjælper med at sikre, at al næringen absorberes effektivt og udnyttes fuldt ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kgRoyal canin – Royal Canin Medium Adult Tørfoder til hund 10kg
499.00 kr.

Tilføj til kurv