Royal canin – Royal Canin Maltese Adult Tørfoder til hund 1,5kg

159.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Maltese Adult tørfoder til hund er en komplet diæt, der er specielt formuleret til at dække behovene hos en voksen maltesere. Det er fuld af næringsstoffer, som er nødvendige for at opretholde en sund vægt, styrke immunforsvaret samt til at opretholde naturlig glans og sund hud og pels. Det indeholder også den nødvendige mængde af vitaminer og mineraler for at sikre den optimale ernæringsbalance. Det er beriget med kylling og fisk som primære proteinkilder, som hjælper med at styrke hundens muskler og led. Det er også komplet fri for gluten og tilsætningsstoffer, så det er meget sundt og letfordøjeligt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201275149941 Kategori:

Royal Canin Maltese Adult Tørfoder til hund er et specielt formuleret foder til at støtte din Malteses helbred og velvære. Det er designet til at imødekomme de specifikke ernæringsbehov for Malteser ved at give dem nødvendige næringsstoffer. Denne formel indeholder nøje udvalgte ingredienser, der er skånsomme for din Malteses fordøjelsessystem samt en unik kombination af antioxidanter, der hjælper med at støtte immunsystemet. Det er rig på højkvalitets kød, der leverer de essentielle aminosyrer, der støtter muskelvækst og styrke. Royal Canin Maltese Adult Tørfoder til hund er også beriget med mineraler og vitaminer, der bidrager til en sund hud og et glansfuldt pels. Desuden er det letfordøjeligt, så det hjælper med at holde din Malteses mave og tarme i balance. Det er det perfekte valg til at tilfredsstille dit kæledyrs specifikke ernæringsbehov og hjælpe dem med at forblive sunde og glade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Maltese Adult Tørfoder til hund 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Maltese Adult Tørfoder til hund 1,5kgRoyal canin – Royal Canin Maltese Adult Tørfoder til hund 1,5kg
159.00 kr.

Tilføj til kurv