Royal canin – Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund 3kg

239.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund 3kg er et prisvenligt tørfoder, der er specielt udviklet til at hjælpe små hunde med at opretholde en sund vægt. Denne foder er rig på proteiner, der hjælper med at opretholde muskelmasse, samtidig med at den er rig på fiber, som hjælper med at reducere madindtaget og regulere fordøjelsen. Det er fyldt med næringsstoffer, der hjælper med at styrke hundens immunforsvar og hjælpe med at bevare en sund hud og et glansfuldt pels. Det er et ideelt foder til små hunde, som har brug for hjælp til at opretholde en sund vægt og en god mentalt og fysisk sundhed.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201787034869 Kategori:

Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund er en komplet ration til voksne små hunde fra 10 måneder og opefter med et ideelt energiforbrug og et vægttab. Denne fuldfoderformel er skræddersyet til små hunderacer, der vejer mellem 1 til 10 kg. Det indeholder berigede proteiner, der stimulerer den muskulære masse og hjælper med at holde hunden i god form. Den indeholder også letfordøjeligt fiber, der hjælper med at opretholde normal tarmfunktion. Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund er rig på vitaminer og mineraler, der understøtter et sundt immunsystem og en sund hud og pels. Den indeholder også omega 3 og 6 fedtsyrer, der hjælper med at bevare hundens sunde hud og smukke pels. Det er en lækker smag, som hunde elsker og er let at spise. Det er lavet af høj kvalitet ingredienser og er helt fri for tilsætningsstoffer og kunstige smagsstoffer. Det er en god kilde til en afbalanceret kost og er designet til at hjælpe hunde med at opnå og vedligeholde et sundt vægttab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund 3kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund 3kgRoyal canin – Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund 3kg
239.00 kr.

Tilføj til kurv