Royal canin – Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kg

239.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kg er et godt tørfoder designet specielt til mellemstore hunde. Det indeholder et unikt, næringsrigt sammensat kompleks af vitaminer og mineraler, som hjælper med at forbedre hundens fordøjelsessystem og hjælper med at opretholde en sund kropsvægt. Det indeholder også kylling og ris, som hjælper med at styrke musklerne og give energi til daglige aktiviteter. Det er letfordøjeligt og hjælper med at forebygge hud- og pelsproblemer.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201707575057 Kategori:

Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kg er det perfekte foder til voksne medlemmer af mellemstore racer. Det giver en optimal støtte til deres daglige ernæringsbehov. Det er formuleret med et højt indhold af letfordøjelige proteiner og et lavt fedtindhold, som hjælper med at holde hunden i perfekt vægt. Det indeholder også et højt indhold af fiber, som hjælper med at holde maven sund og velfungerende. Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kg er lavet med naturlige ingredienser og er rig på vitaminer og mineraler, som hjælper med at styrke hundens immunforsvar og støtte dens generelle sundhed. Det er let fordøjeligt og hjælper med at give din hund en optimal ernæringsmæssig balance. Det er designet til at give en komplet og afbalanceret diæt til dit kæledyr. Det er et godt valg til at opretholde den perfekte vægt og har en lækker smag, som gør det meget attraktivt for din hund.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kgRoyal canin – Royal Canin Light Weight Care Medium Adult Tørfoder til hund 3kg
239.00 kr.

Tilføj til kurv