Royal canin – Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund 12x85g

139.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund er et komplet, fuldfoder til voksne hunde, der ønsker et sundt og afbalanceret foder. Det indeholder alle de næringsstoffer, som hunden har brug for, sammen med en unik sammensætning af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater, der hjælper hunden med at holde sin vægt. Foderet er rigt på antioxidanter, som støtter hud og pels sundhed. Den er endvidere beriget med Omega 3 og Omega 6, som støtter hundens immunforsvar. Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund leveres i 12x85g dåser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200270857711 Kategori:

Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund er et helt unikt måltid designet specifikt til hunde, der har tendens til at være overvægtige. Denne velsmagende diæt er lavet med proteiner af høj kvalitet, som hjælper med at opretholde magert muskelmasse og styrke immunforsvaret. Den indeholder også en unik fiber- og kostfiberblanding, der hjælper med at støtte mæthedsfølelse og forbedre fordøjelsen. Takket være den reducerede mængde af fedt og kalorier hjælper dette måltid også med at regulere vægten, således at din hunds vægt ikke kommer ud af balance. Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund er et uundværligt supplement til din hunds diæt, hvilket gør det til det perfekte valg til hunde med risiko for overvægt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund 12x85g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund 12x85gRoyal canin – Royal Canin Light Weight Care Adult Vådfoder til hund 12x85g
139.00 kr.

Tilføj til kurv