Tilbud!

Royal canin – Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kg

589.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kg er et komplet tørfoder specielt udviklet til hvalpe af Labrador Retriever-racen. Foderet indeholder alle de nødvendige næringsstoffer til at hjælpe din hvalp med at vokse og udvikle sig på den bedst mulige måde. Det er beriget med Omega-3 og -6 fedtsyrer, som hjælper med at holde din hvalps hud sund og glat, samt antioxidanter til at styrke immunforsvaret. Foderet er også fyldt med smagfulde ingredienser, der vil efterlade din hvalp fristet og mæt.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200157737694

Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kg er det ideelle hundemad til hvalpe af Labrador Retriever. Dette specielt sammensatte foder er beriget med alle de næringsstoffer, som din hvalp har brug for, for at opnå en optimal vækst og udvikling. Det indeholder store mængder kalcium, som er nødvendig for knogleudvikling og stærke muskler. Foderet er også beriget med sporstoffer, der hjælper med at styrke immunforsvaret og støtte kroppens naturlige forsvar. Det er tilsat L.I.P-proteiner, der er letfordøjelige og sikrer, at din hvalp får mest muligt ud af sin kost. Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kg er udviklet til at give din hvalp den komplette ernæringsmæssige støtte, som den har brug for for at kunne trives.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kgRoyal canin – Royal Canin Labrador Retriever Puppy Tørfoder til Hvalp 12kg
589.00 kr.

Tilføj til kurv