,

Royal canin – Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing 12x85g

199.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing er en nærende og velsmagende kost til killing. Det er et komplet og balanceret foder, der er designet til at hjælpe med at opbygge en sund og stærk krop hos killing. Det er rig på proteiner og vitaminer og mineraler, der støtter deres vækst og udvikling. Det er også beriget med essentielle fedtsyrer, der hjælper med at holde dem sunde og velplejede. Det er letfordøjeligt og er i en kødfuld saucestruktur, der gør det sjovt og spiseligt for killingen.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201191368296 Kategorier: ,

Royal Canin Kitten Gravy er et lækkert vådfoder til killinge, som er designet specielt til deres unikke ernæringsbehov. Det er fremstillet af førsteklasses ingredienser og er indeholdende en kombination af proteiner, vitaminer og mineralske stoffer, som som sikrer en sund udvikling for killingen. Foderet er beriget med taurin, som støtter udvikling af en god synsfunktion og et stærkt hjerte. Det er også en god kilde til antioxidanter, som støtter et immunforsvar. Foderet er let at spise, fordi det er formuleret med en saftig, letflydende sovs og er lavet med et unikt tekstur, som er specielt udviklet til killinger. Få denne Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing 12x85g, og giv killingen et sundt og velsmagende måltid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing 12x85g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing 12x85gRoyal canin – Royal Canin Kitten Gravy Vådfoder til Killing 12x85g
199.00 kr.

Tilføj til kurv