Royal canin – Royal Canin French Bulldog Adult Tørfoder til hund 9kg

489.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin French Bulldog Adult Tørfoder til hund 9kg er et komplet foder specielt sammensat til fransk bulldog voksne hunde. Foderet er beriget med alle de nødvendige næringsstoffer for at sikre en optimal vækst og udvikling, og forbedre hundens generelle sundhed. Det er tilsat L-Carnitin for at bevare en sund kropsmasse og reducere fedtophobning. Foderet er også beriget med naturlige antioxidanter for at styrke immunforsvaret og forbedre hud og pels.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201675440526 Kategori:

Royal Canin French Bulldog Adult er et lækkert tørfoder til voksne franske bulldogs. Det er specielt udviklet til at imødekomme deres unikke ernæringsbehov, og sikre at de får en komplet og afbalanceret kost. Maden er rig på proteiner og indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at holde din franske bulldog sund og glad. Det indeholder også tilsatte fiskeolier, der hjælper med at støtte sunde hud og pels og bevare muskelmassen. Den specielle struktur af tørret foder gør det lettere for franske bulldogs at tygge og fordøje maden, hvilket gør det til det perfekte foder til deres sensitive maver. Royal Canin French Bulldog Adult er et lækkert og næringsrigt foder til voksne franske bulldogs, der giver dem alt, hvad de har brug for til en sund og glad hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin French Bulldog Adult Tørfoder til hund 9kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin French Bulldog Adult Tørfoder til hund 9kgRoyal canin – Royal Canin French Bulldog Adult Tørfoder til hund 9kg
489.00 kr.

Tilføj til kurv