Royal canin – Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kg

239.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kg er et højkvalitetsfoder, der er skræddersyet til kræsne små hunde. Det er specielt sammensat for at give optimale næringsstoffer og energi til at opretholde det daglige aktivitetsniveau og sundhed. Det indeholder et balanceret niveau af essentielle fedtsyrer, som hjælper med at støtte hundens hud og pels. Den er beriget med antioxidanter, der støtter immunforsvaret samt vitaminer og mineraler, der støtter et godt helbred. Foderet er letfordøjeligt og lækkert, så selv de mest kræsne hunde vil elske det.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200347656678 Kategori:

Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kg er det perfekte foder til de mindste hunde. Det er lavet af højkvalitets ingredienser, der sikrer en optimal ernæringsprofil og smag, som alle hunde elsker. Det er specielt tilpasset de mindste hunde og indeholder et højt indhold af proteiner og fibre, der gør det let fordøjeligt, således at din hund får mest muligt ud af det. Det er også beriget med vitaminer og mineraler, der hjælper med at styrke hundens immunsystem og hjælpe med at forhindre sygdomme. Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kg er ideelt for mindre hunde og vil hjælpe dem med at holde sig sunde og glade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kgRoyal canin – Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 3kg
239.00 kr.

Tilføj til kurv