Royal canin – Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 1kg

99.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund er et komplet og balanceret foder specifikt udviklet til at opfylde de unikke ernæringsmæssige behov hos hunde i aldersgruppen 1 til 10 år. Det indeholder en unik kombination af proteiner, kulhydrater og fedtsyrer samt alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som er nødvendige for at give hunden den bedste mulige ernæring. Foderet er beriget med et højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at styrke hundens immunforsvar. Det er letfordøjeligt og har en god smag, som er designet til at opmuntre til opmærksomhed og spiseglæde.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200066813177 Kategori:

Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hunde er en lækker og nærende tørfoder, specielt sammensat til små hunde over 10 måneder. Denne højkvalitets foder giver alle de næringsstoffer som din lille hund har brug for til en sund og aktiv livsstil. Foderet indeholder kylling og ris som er letfordøjelige proteinkilder, der bidrager til en god fordøjelse og et godt immunforsvar. Derudover har det også fiskeolie og frisk frugt som bidrager til din hunds smidighed og udholdenhed. Den er perfekt til små hunde med et moderat aktivitetsniveau og har et lækkert smag som din hund vil elske. Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hunde er det perfekte valg til din lille hund og er et sikkert valg til et sundt og aktivt liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 1kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 1kgRoyal canin – Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund 1kg
99.00 kr.

Tilføj til kurv