Royal canin – Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg

489.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg er et komplet tørfoder, som er specielt udviklet til dachshunden. Foderet er rigt på proteiner fra letfordøjelige kilder og har et let sammensat kulhydratindhold. Sammensætningen af ingredienser er beregnet til at understøtte den unikke struktur af dachshunds knogler og led, og det hjælper også med at vedligeholde en sund hud og et glansfuldt pels. Foderet er beriget med antioxidanter og omega-3 og -6 fedtsyrer for at støtte immunsystemet. Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg er et godt valg til dachshundens daglige ernæringsbehov.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311201145678697 Kategori:

Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg er en luksuriøs og velbalanceret måltid til voksne dachshund. Den er specielt sammensat for at tilfredsstille deres særlige ernæringsbehov og tilbyde en perfekt kombination af næringsstoffer. Foderet er beriget med L-carnitin, som hjælper med at bevare muskelmassen og sikrer den optimale vægt. De naturlige fiberkilder i foderet hjælper tarmsystemet med at fungere korrekt og sikrer en god fordøjelse. Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg er lavet af kvalitetsingredienser, der er udvalgt for at sikre, at din hund får en afbalanceret og velsmagende måltid. Det indeholder de nødvendige næringsstoffer, der hjælper din hund med at forblive sund og glad.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kgRoyal canin – Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til hund 7,5kg
489.00 kr.

Tilføj til kurv