Royal canin – Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til Gravhund 1,5kg

149.00 kr.

& gratis fragt

Royal Canin Dachshund Adult er en komplet tørfoder til voksne gravhunde. Det er lavet med et næringsstofprofil, der er skræddersyet til at imødekomme de specielle ernæringsbehov for gravhunde. Foderet indeholder også ingredienser, der støtter sund hud og pels, og indeholder også en kombination af næringsstoffer for at støtte sundheden i dit kæledyrs muskler og led. Royal Canin Dachshund Adult er et perfekt valg til at give din gravhund den ernæring, den har brug for.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 11311200390195702 Kategori:

Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til Gravhund er et foder, der er designet specielt til gravhunde. Det er lavet af højkvalitets ingredienser, der giver den optimale næring til at holde din gravhund sund og glad. Foderet er rig på proteiner og fedt, der hjælper med at styrke og forbedre musklerne hos din gravhund. Det indeholder også en række vitaminer og mineraler, der støtter op om dens immunforsvar og fordøjelsessystem. Foderet er letfordøjeligt, og det indeholder et specielt kompleks af antioxidanter, der hjælper med at styrke dit kæledyrs helbred. Det er også beriget med Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at holde din gravhunds hud og pels sund og glansfuld. Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til Gravhund er det perfekte foder til at holde din gravhunds helbred i topform.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal canin – Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til Gravhund 1,5kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Royal canin - Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til Gravhund 1,5kgRoyal canin – Royal Canin Dachshund Adult Tørfoder til Gravhund 1,5kg
149.00 kr.

Tilføj til kurv